Bruidsboeketten in Oudorp

De mooiste dag van uw leven verdient de mooiste bloemen; bekijk dus de bijzondere bruidsboeketten in onze winkel in Oudorp. Bij Bloemen bij Mieke stemmen we het bloemwerk helemaal op uw wensen af. Wij helpen u graag met bruidsboeketten, corsages, decoratie voor de auto en bloemwerken voor de locaties zodat het ook écht de mooiste dag van uw leven wordt.

De mooiste bruidsboeketten koopt u in Oudorp

Een bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen. Dit boeket leeft voor altijd door op foto’s en is een belangrijk item tijdens uw huwelijk. Alle bruidsboeketten stelt u zelf samen in onze winkel in Oudorp, of neem direct contact met ons op voor speciale verzoeken. Onze medewerksters helpen u met veel plezier verder om het perfecte bruidsboeket te vormen.

Koop de mooiste bloemen in onze winkel of bestel deze gemakkelijk online

Kom langs in onze winkel in Alkmaar of Oudorp om inspiratie op te doen of bekijk het online assortiment in onze webshop. Voor al uw bloemstukken kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring in het samenstellen van bloemstukken en een passie voor bloemen; voor de mooiste arrangementen zit u dus goed bij onze winkel in Oudorp. Voor vragen bereikt u ons door te bellen naar 072-5119585 of door een e-mail te sturen naar info@bloemenbijmieke.nl.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585