Bloemstukken in Oudorp

Als u op zoek bent naar bijzondere bloemstukken, kom dan langs in onze winkel in Oudorp. De ervaren medewerksters bij Bloemen bij Mieke helpen u graag verder en stellen de mooiste boeketten voor u samen. Denk aan plukboeketten, opgemaakte vazen en ook voor planten kunt u bij ons terecht.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Met passie stellen wij uw bloemstukken samen in Oudorp

Onze winkel is ontstaan in 2018, maar het idee van een bloemenwinkel ontstond al als klein meisje. In 2001 stelde Mieke al de mooiste bloemstukken samen en nam ze een bloemenwinkel over in Oudorp. In september 2018 doopte ze deze winkel, ‘Bloembinderij de Seizoen’, om tot Bloemen bij Mieke terwijl ze ook haar tweede bloemenwinkel opende in Alkmaar. De passie voor bloemen van Mieke ziet u ook terug in al onze medewerksters. Zij maken de mooiste boeketten met prachtige materialen van het seizoen.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Bestel online of kom onze winkel bewonderen

Wilt u bloemstukken aanschaffen en bent u in Oudorp of omgeving? Loop dan onze winkel binnen om alle prachtige bloemen te bewonderen. Wij helpen u dan natuurlijk met veel plezier verder. Als u geen tijd heeft om langs te komen, koopt u eenvoudig uw bloemen online. Neem een kijkje in onze webshop voor het aanbod. Voor vragen, opmerkingen of speciale verzoeken belt u naar 072-5119585 of stuur een e-mail naar info@bloemenbijmieke.nl.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585