Bloemenwinkel in Alkmaar

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel, zowel off- als online, in Alkmaar? Zoek dan niet verder! Bij Bloemen bij Mieke vindt u voor elke gelegenheid een prachtig boeket in Alkmaar en omgeving. Mieke wist als meisje van twaalf al dat ze een eigen bloemenwinkel zou runnen. In 2001 nam ze een bloemenwinkel in Oudorp over en in september 2018 doopte ze deze om tot Bloemen bij Mieke. In dezelfde periode opende ze haar tweede bloemenwinkel in Alkmaar en tot op heden biedt ze haar bloemen ook online aan. Onze specialisten hebben allemaal een passie voor bloemen. Wanneer u de mooiste boeketten met prachtige bloemen wilt kopen, zit u dus altijd goed bij onze off- én online bloemenwinkel in Alkmaar.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Loop onze bloemenwinkel in Alkmaar binnen voor de mooiste boeketten

Wij helpen u met veel plezier aan prachtige bloemboeketten voor iedere gelegenheid. Denk dan aan onder andere huwelijken, begrafenissen of verjaardagen. Wanneer u bloemen wilt kopen, kunt u onze winkel in Oudorp of Alkmaar binnenlopen. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw bloemen online aan te schaffen. Bloemen kopen doet u eenvoudig alleen, of met behulp van ons enthousiaste team in Alkmaar. Zij staan ook voor u klaar als u onze online bloemenwinkel uit Alkmaar bezoekt.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Nooit meer zonder bloemen in huis

Ons assortiment bestaat uit prachtige materialen van het seizoen waar ons team de mooiste samenstellingen van maakt. Geef al uw wensen aan ons door, zodat u het perfecte bloemboeket aan uzelf of een ander cadeau doet. Wilt u nooit meer zonder verse bloemen zitten? Wij bieden bedrijven en particulieren een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks abonnement aan. De abonnementen zijn er in diverse prijsklassen.

Bestel direct uw favoriete boeket of kom uw bloemen kopen in onze winkel in Alkmaar

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 072-5119585. Ook kunt u e-mailen naar info@bloemenbijmieke.nl of wandelt u onze bloemenwinkel in Alkmaar binnen om ons aanbod te bewonderen en bloemen te kopen. We zien of spreken u graag snel!

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585