Bloemen kopen in Oudorp

De mooiste bloemen kunt u kopen bij Bloemen bij Mieke in Oudorp, niet ver van Heerhugowaard. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten boeketten, zoals veld- en plukboeketten, bloementaartjes en opgemaakte vazen. Voor iedere gelegenheid waar u bloemen voor wilt kopen, kunt u terecht bij onze winkel dicht bij Heerhugowaard.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

De mooiste bloemen kunt u bij ons kopen in Oudorp

Wilt u bloemen kopen om uw interieur op te fleuren en woont u in de omgeving van Oudorp, zoals Heerhugowaard? Kom dan bij ons langs! Wij hebben ook verschillende boeketten voor speciale gelegenheden, zoals bruidsboeketten en rouwwerken. Geef uw voorkeuren aan ons door en uw boeket wordt zorgvuldig samengesteld. U kunt gemakkelijk uw bloemen kopen in onze winkel in Oudorp, nabij Heerhugowaard, maar ook in onze webshop. Wilt u nooit meer zonder verse bloemen zitten? Kies dan voor een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks abonnement. Wij bezorgen uw boeket dan met veel plezier bij u thuis of op uw werk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Kom langs in de winkel of bestel eenvoudig online

Uw bloemen kunt u in onze winkel kopen, maar mocht u geen tijd hebben om naar Oudorp te komen, kunt u deze ook eenvoudig in de webshop aanschaffen. Voor speciale verzoeken neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 072-5119585 of e-mailt u direct naar info@bloemenbijmieke.nl. Kom langs in onze winkel in Oudorp, in de buurt van Heerhugowaard, wanneer u van plan bent om een prachtig boeket bloemen te kopen!

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585