Dé online bloemist in Alkmaar

Bent u op zoek naar een online bloemist die uw gewenste boeket levert in regio Alkmaar? Bij Bloemen bij Mieke helpen we u graag verder. Bekijk ons online aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig en snel. Heeft u speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Online uw bestelling bij onze bloemist in Alkmaar plaatsen

Het team in onze bloemenwinkel bestaat uit enthousiaste medewerksters die een passie hebben voor bloemen. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we u het mooiste aanbod kunnen aanbieden. U bent welkom in onze winkel in Alkmaar, maar ook in onze online shop koopt u de mooiste boeketten en bloemstukken. Wij werken met verse seizoensbloemen voor de mooiste resultaten en langdurige houdbaarheid. Natuurlijk adviseert onze bloemist u graag over hoe u uw boeket zo lang mogelijk mooi houdt, of u nu langskomt bij ons in Alkmaar, of u uw bestelling online plaatst.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Bekijk direct ons online aanbod

In onze webshop vindt u een divers aanbod, van boeketten voor thuis tot bruids- en rouwboeketten. Onze bloemist vindt het belangrijk dat u precies het boeket vindt dat aan uw wensen voldoet, dus mocht u online niet vinden wat u zoekt, kom dan gerust langs in onze winkel in Alkmaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om de mogelijkheden telefonisch of per e-mail met ons te bespreken. Dit doet u via 072-5119585 of info@bloemenbijmieke.nl. Heel graag tot snel!

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585