Seizoensboeketten kopen in Alkmaar

Geniet van de mooiste seizoensboeketten door deze te kopen in onze winkel in Alkmaar. Bij Bloemen bij Mieke ontdekt u een ruim aanbod voor iedere gelegenheid. Omdat we werken met verse bloemen van het seizoen, profiteert u van een lange houdbaarheid. Bent u benieuwd hoe u uw boeket nóg langer mooi houdt? We geven u graag nuttige tips!

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Koop de mooiste seizoensboeketten bij ons in Alkmaar

Woont u in de regio? Kom dan bij ons langs om samen met onze specialisten een prachtig bloemboeket samen te stellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om kant-en-klare verse boeketten te kopen, zowel bij een van onze vestigingen als in onze online shop. U ontdekt al snel dat de mogelijkheden van onze seizoensboeketten – die we in onze winkel in Alkmaar en Oudorp samenstellen – eindeloos zijn. Heeft u een boeket nodig voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of begrafenis? Ook dan staan we voor u klaar!

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Maak uw wensen kenbaar

Iedereen heeft een andere smaak en wens; dit begrijpen wij als geen ander. Daarom luisteren we graag naar uw wensen voor uw gewenste seizoensboeketten en proberen deze zelfs te overtreffen in onze winkel in Alkmaar. Heeft u vragen? Bel dan naar 072-5119585 of stuur een e-mail naar info@bloemenbijmieke.nl.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585