Rouwboeketten in Alkmaar

Wilt u rouwboeketten bestellen voor een begrafenis of crematie in regio Alkmaar? Of wilt u een rouwboeket cadeau doen aan een nabestaande? Neem dan contact op met Bloemen bij Mieke. Wij hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van de mooiste rouwboeketten. Dit doen we altijd met verse bloemen, zodat het boeket ook na de begrafenis of crematie mooi blijft.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Wij maken uw gewenste rouwboeketten in onze winkel in Alkmaar

Ons team luistert naar uw wensen en probeert deze steeds weer te overtreffen. Bij het samenstellen van rouwboeketten of rouwwerken, willen we samen met u het leven van de overledene eren. Geef aan ons door wat de favoriete kleuren en/of bloemen van uw geliefde waren en wat uw budget is. Heeft u overige verwachtingen van ons? Aarzel niet om dit met ons te bespreken in onze winkel in Alkmaar, waar wij de rouwboeketten schikken.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Bestel diverse boeketten bij ons

Van rouwboeketten tot bruidsboeketten: bij onze bloemenwinkel in Alkmaar maken wij de mooiste creaties voor iedere gelegenheid. Geeft u uw bestelling liever telefonisch of online aan ons door? Bezoek onze webshop of bel naar 072-5119585. Daarnaast is het mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@bloemenbijmieke.nl. We helpen u dan snel en vakkundig verder.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585