Oudorp

Nyenburgh 109

 

Oudorp

Nyenburgh 109

Over ons

Als meisje van twaalf wist Mieke al dat ze later een eigen bloemenwinkel zou runnen. Om zich hierop voor te bereiden trok ze op haar 19de, in 1995 al met een camper naar Duitsland om in een bloemenwinkel het vak te leren. In 2001 kreeg ze de kans om een bloemenwinkel over te nemen in Oudorp en opende Bloembinderij de Seizoenen haar deuren in Oudorp. In september 2018 doopte ze deze winkel om tot Bloemen bij Mieke terwijl tegelijkertijd haar tweede bloemenwinkel het levenslicht zag. Deze vestiging van Bloemen bij Mieke is gevestigd aan de Gedempte Nieuwsloot in Alkmaar.

Mieke de Boer
Monique Troost

Het team van Bloemen bij Mieke bestaat uit Monique Troost en Mieke de Boer. Stuk voor stuk hebben zij een passie voor bloemen.

Monique
Hoi ik ben Monique, opgeleid voor bloembindster en vanaf het begin fulltime werkzaam bij Bloemen bij Mieke waar ik mijn vak met veel plezier kan uitoefenen, met de prachtige materialen van het seizoen kan werken, en daar de mooiste arrangementen van kan maken zodat de klant tevreden de deur uit gaat,  en vervolgens terug kan komen bij ons creatieve enthousiaste team!

Bloemen bij Mieke is aangesloten bij Fleurop, gespecialiseerd in het wereldwijd verzenden van bloemen.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585