Bruidsboeketten in Alkmaar

Bent u op zoek naar een bloemist die expert is op het gebied van bruidsboeketten en woont u in regio Alkmaar? Bij Bloemen bij Mieke helpen we u graag verder! Uw wensen staan bij ons voorop en door onze kennis en expertise bent u er zeker van dat u met het perfecte bruidsboeket tegenover uw partner staat. Ook stellen we graag eventuele corsages, bloemwerken en autodecoratie samen voor uw speciale dag.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Wij maken memorabele bruidsboeketten in onze winkel in Alkmaar

Een bruidsboeket is natuurlijk niet zomaar een boeket. Dit boeket is namelijk een belangrijk attribuut op uw bruiloft en komt op veel foto’s te staan waar u nog jarenlang van geniet. Ons team schenkt de nodige aandacht aan uw wensen en probeert deze altijd te overtreffen voor een perfect resultaat. Onze bloemisten hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van bruidsboeketten voor vele bruiloften in regio Alkmaar. Twijfel dus niet om ons in te schakelen!

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Bespreek uw wensen met ons

Kom eens bij ons langs in Alkmaar om inspiratie op te doen voor diverse bruidsboeketten en andere bloemstukken voor uw speciale dag. Onze specialisten voorzien u van het beste advies. Bespreekt u uw wensen liever telefonisch of per e-mail? Bel dan naar 072-5119585 of stuur een e-mail naar info@bloemenbijmieke.nl.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585