De mooiste bloemstukken van Alkmaar

Bent u op zoek naar prachtige bloemstukken en woont u in regio Alkmaar? Dan heten we u van harte welkom bij Bloemen bij Mieke waar we u van het beste advies voorzien. U vindt ons aan de Gedempte Nieuwesloot in het hart van de stad. Loop gerust eens bij ons binnen om uw wensen met ons te bespreken.

  • ✔ Bloemenabonnement
  • ✔ Winkel én webshop
  • ✔ Twee locaties

Bloemstukken voor iedere gelegenheid vindt u bij ons in Alkmaar

Onze specialisten werken met verse bloemen om de mooiste seizoensboeketten en bloemstukken samen te stellen. Dit is mogelijk voor iedere gelegenheid, zoals bruiloften, begrafenissen of verjaardagen. Wanneer u uw wensen met ons bespreekt, doen we er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Dit doen we door middel van onze jarenlange expertise en kennis. Loop onze winkel in Alkmaar of Oudorp vandaag nog binnen om uw bloemstukken te bestellen of doe dit eenvoudig online.

Benieuwd naar onze boeketten?

Boeketten bekijken

Geef uw bestelling aan ons door

Ons team in Alkmaar staat voor u klaar om de mooiste bloemstukken voor u samen te stellen. Heeft u vragen of wilt u telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven? Bel dan naar 072-5119585. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@bloemenbijmieke.nl. We zien uw bericht of telefoontje graag tegemoet.

Oudorp

Nyenburgh 109,
1829 GC Oudorp
T. 072 511 9585